سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بهترینِ برادرانت، کسی است که با راستگویی اش تو را به راستگویی بخواند و با اعمال نیک خود ، تو را بهبرترینِ اعمال برانگیزد . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :5
بازدید دیروز :3
کل بازدید :45132
تعداد کل یاداشته ها : 27
103/9/4
3:53 ع

قبل شروع نکته ای لازم است وآن اینکه بنده نقل به مضمون سخنان آقا را اشاره می کنم و برداشت های خودم را می گویم، اگر شما برداشت دیگری دارید می توانید در قسمت نظرها بگویید، بنده هم استفاده می کنم.

ابتدا نکته ی آخرایشان را بگویم که نقل به مضمون فرمودند که این سخنانی که ما می گوییم فقط برای درد ودل نیست بلکه برای این است که گفتمان غالب درجامعه شود اتفاقا معنای گفتمان شدن را هم فرمودند و گفتند باید این حرف ها باور عمومی شود ، اولا باور شود یعنی اینکه واقعا اگر فکری وراهی درست است باید با روش های تبلیغی آنقدر به شکل های مختلف گفته شود که همه به آن ایمان پیدا کنند.چرا که این باور است که باعث می شود انسان به ملزمات ونتایج حرف های خود پایدار باشد ، مثلا اگر ملت ایران باور کرد که باید درسبک زندگی اسلامیشان برای داشتن اقتصاد مقاومتی اصل این باشد که کالای ملی مصرف کند این خودش را در بازار رفتن ها و چیز خریدن ها نشان خواهد داد ، فرجعوا الی انفسکم وماأشتریتم فی ایام عید النیروز.

ثانیا باید عمومی باشد ، عمومی باشد یعنی اینکه از یک نفر بیش تر باشد ، حداقل دارد ولی حداکثر ندارد .باید هر انچه از مردم ما ممکن است از امر ولی شان باخبر شوند وبه زبان خودشان به آنها گفته شود . این به زبان خودشان گفته شود خیلی جای بحث دارد که انشالله در مواقع بعدی بررسی می کنیم .

پس خلاصتان برخود لازم بدانید که در گفت وگوهای روزانه با خانواده ودوستان وهمکاران وبرادران ایمانی و...بحث گفتمان سازی را فراموش نکنید وهرچند در گفتمان سازی باید نکات زیادی را رعایت کرد ولی تو پای به راه درنِه هیچ مپرس ، خود راه بگویدت که چون باید رفت.

اما بیانات امروز حضرت آقا :

1-اولین نکته توجه به تاثیر گذاری ایران اسلامی در مناسبات منطقه ای وجهانی است وروبه افزایش بودن آن

            این نکته وظایف همه را ازجمله علماء را برای پشتیبانی ازنظام اسلامی سنگین ترمی کند . 

2-پرداختن به مسائلی جهانی ای که مربوط به کارماست .

            1-مسائل مربوط به ما، دشمنان ما هستند ازجمله آمریکا وکشورهای استکبار طلب اروپایی ورژیم غاصب صهیونیست ؛ وضع داخلی آنها ، وضع مردم آنها نسبت به دولت مردان آنها ، وضعیت هویت انسانی آنها و....برای ما مهم است .  که حضرت آقا یک تحلیل خوبی از بهم ریختگی اوضاع تمدن غرب دادند که واقعا متنبه کننده وامید وارکننده بود.

            2-مساله بیداری اسلامی ، که هرچند الان به ظاهر خاموش است ولی بیداری ازبین رفتنی نیست والان هم در حال غلیان است، این برای ما مهم است وباید به فکر آن باشیم .

ایشان با بیان این دو مساله هم بیان کردند که نیروهای داخلی اعم ازسیاسی وفرهنگی وهنری وعامه مردم وخواص آن ،به این دومساله بپردازند و شاید اگر تیترهای روزنامه هایمان را بخوانیم متوجه شویم که این صحبت ایشان چقدررعایت شده است.

3-نکته ی سوم این است که ایشان درقسمت آخر سخنانشان مستقیما گفتند که ما باید چگونه باشیم و چه وظایفی داریم .

            اولین وظیفه ی ماها واقع بینی است : البته حضرت آقا درمقام بیان واقعیت های مثبت درونی بوده است والبته به واقعیت های بیرونی هم اشاره می کنند.

مواردی ازجمله اینکه ملت ما هنوز ایستاده است وازنظام اسلامی دفاع میکند ،اینکه جوانان امروزمومنانه وانقلابی تر از دیروز اند، اینکه ظرفیت های ما برای ساخت درونی خودمان کافی ووافی است ،‌اینکه دشمن دشمنی میکند ،‌اینکه دشمن در دشمنی خود اگر به عجز نمی رسید کارش به تحریم وتهدید نمی رسید واینکه هرکجا با اعتماد به خدا حرکتی جهادی ومردمی انجام شد ما به فتح رسیدیم ازجمله ی این واقعیت ها بودند.

            دومین وظیفه ما مربندی صریح عقیدتی با دشمن است ؛ مرزبندی نشان از قطع رابطه نیست بلکه می دانیم مرز بندی وصراحت نوع رابطه را مشخص می کند و وقتی نوع رابطه مشخص شد، دشمن ازارتباط با ما سود دلخواه نمی برد.این دستور توسط بعضی از مسئولین خوب انجام شد ولی عده ای درزمان مذاکرات میگفتند مرگ بر امریکا نگید که خدای نکرده امریکا دلش ازما رنجور نشه و...اتفاقا توافقی که قراره این جوری بسته بشه اصلا بهتری بسته نشه ، ما با توافق از دشمنی با امریکا نمی کاهیم چون در آن صورت ما، ما نیستیم وچیز دیگری می شویم . این مرزبندی خیلی لازم است امید وارم همه ایرانی ها ازجمله مسئولین به خیالات واهی ازاین کار دست نکشند.  

آیه ی ؛ قَدْ کانَتْ لَکُمْ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ فی‏ إِبْراهیمَ وَ الَّذینَ مَعَهُ إِذْ قالُوا لِقَوْمِهِمْ إِنَّا بُرَآؤُا مِنْکُمْ وَ مِمَّا تَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ کَفَرْنا بِکُمْ وَ بَدا بَیْنَنا وَ بَیْنَکُمُ الْعَداوَةُ وَ الْبَغْضاءُ أَبَداً حَتَّى تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ وَحْدَه؛ یک اشاره ای متقن از قرآن برای این وظیفه می باشد،که خالی از لطف نبود اشاره شود.

یک مثال خوبی حضرت آقا اینجا زدند که مثالا باید مرزبندی استقلال خواهی ما ایرانی ها مشخص شود، نه اینکه با بهانه های ارتباط باجهان وجهانی شدن آن مخدوش شود. این بهانه ها واقعا واهی است ، این جهانی شدن که میگویند به نفع کیست؟، هضم شدن در نظام فعلی جهان، هضم شدن درنظام سلطه امریکا وهم پیمانان اروپایی اش هست باید مواظب بود وحرف های بیخود نزد. 

واینکه نباید درمقابل دشمن بیم داشت بلکه باید ضعف دشمن امروز خود را بشناسیم ، وبدانیم که دشمن ما دولتی دارد که حتی درخود کشورش هم در نظرسنجی ها محبوبیت ندارد.

4-حضرت آقا اشاراتی به موارد دیگری هم داشتند ازجمله مساله فرهنگ ،وگفتند رخنه ی فرهنگی مثل رخنه ی اقتصادی نیست که با سبدکالا ویا یارانه نقدی حل بشود. وتذکری هم به مسئولین دولتی دادند که بنده وشما خوانندگان دیدید که  درچند ماه گذشته حرف هایی شنیده شد وکارهایی شد که موجب نگرانی است وهمچنین قدردانی واحترام به جوانان مومن فرهنگی کار اشاره کردند.

که به نظرم دراین فرقه حضرت آقا ضعف های فرهنگی این دولت تازه کار را دارد گوشزد می کند که واقعا خیلی امیدوارکننده نیست بلکه به نظرمی رسد دست هایی پنهان دارد این عرصه را به سمتی که خودشان میخواهند می برند. خلاصه مسئولین ما باید مواظب باشند وصد البته ماهم بایدرصد کنیم وروشنگری ، نباید خدای نکرده اهمال کاری های اقتصادی دولت برایمان از اهمال کاری فرهنگی مهم تر شود ، هر دولتی ضعفی دارد ولی ضعف های هردولت  درعرصه ی فرهنگ را باید خیلی جدی روشنگری کرد، تسامح وتساهل در این عرصه جایزنیست.

مساله دیگر حفظ وحدت ملی و اسلامی بود که قبلا هم اشاره شده بود.

بصیرت افزایی در این مساله : این است که حضرت آقا فرمودند که خطر تکفیری ها کشتن انسان ها نیست بلکه خطر این است که شیعه را این ها ازچشم سنی ها ببینند وسنی ها هم حرف های آنها را درباره ی شیعه باور کنند وبه یاری آنها بروند. 

 

الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم


92/12/15::: 6:9 ع
نظر()